WEST LONDON GYM CABIN

This West London gym and storage cabin was commissioned by a client who was keen to maximise both his time and space in the garden. Having recently renovated the main house to a very high standard, it was important that the cabin worked in synergy with the house and surrounding area.

Clad in random-width matt black timber with a fixed width Thermowood feature panel and tinted glass doors, the cabin's exterior delivers a sleek, modern appearance. Inside, the design was continued with birch ply walls, slatted panelling, mirrors, and a rubber gym floor. A matt black AC unit and matt black switches and sockets complete the scheme.

Size: 7m x 3m

WEST_LONDON_GYM_CABIN.jpg
BEAUVOIR_GYM-0073-Low_res.jpg
BEAUVOIR_GYM-0040_lo-res_edited.png
BEAUVOIR_GYM-0041_lo-res_edited_edited.jpg
BEAUVOIR_GYM-0018_lo-res.jpg
BEAUVOIR_GYM-0080-low-res.jpg
BEAUVOIR_GYM-0074_lo-res_edited.jpg